Facebook Pixel
Rahamania

113 Tavoitejumi - miten päästä siitä eroon?

Rahamania
Rahamania
Tässä jaksossa pureudumme tavoitejumiin ja sen selättämiseen. Keskustelemme siitä, miten tavoitteiden asettaminen on vasta ensimmäinen askel unelmiesi toteuttamiseen; todellinen haaste alkaa, kun tavoitteiden saavuttaminen vaatii käytännön toimia.

Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää paitsi unelmointia ja tavoitteiden asettamista, myös konkreettista tekemistä, sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä. Tavoitteiden saavuttaminen voi olla haastavaa ja joskus tunnet ehkä jumiutuneesi, mutta juuri silloin sitoutuminen ja motivaatio ovat avainasemassa.

Jaksossa saat käytännönläheistä vinkkiä, jotka auttavat sinua pysymään raiteillasi ja ylittämään esteet matkallasi kohti tavoitteitasi.

[00:00:13] Tavoitejumi ja sen ratkaisu.
[00:04:06] Taloudellinen vapaus
[00:09:03] Tavoitteiden valitseminen ja priorisointi.
[00:12:28] Inspiraatio ja uudet ajatukset.
[00:19:01] Ota riski ja aloita.

Jos tykkäsit Rahamanian jaksosta, peukuta ja ota meidät seurantaan 😍
Instagram: @raha.mania
Facebookissa www.facebook.com/rahamaniavlogi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTvTpndqTCVagHWzWAdpk_A

Podcastit löytyy esim. Spotify:
https://open.spotify.com/show/2M4UoyFkCtnVpalyVZfk8b?si=b1715ea465bc47ad
tai iTunesista:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/rahamania/id1434745647

LinkedIn:
www.linkedin.com/in/ninanordlund/
www.linkedin.com/in/tellervo-uotila-6b5a3933/

Ota meidät seurantaan 👇:
IG: @nordlundnina @telluuotila

#Tavoitejumi, #SitoutunutPäätös, #TaloudellinenVapaus, #ViisiKiloa, #Terveys, #Elämänmuutos, #Epätäydellisyys, #Perfektionismi, #Tipsi, #LessIsMore, #Tavoitteet, #Kasvattaminen, #Matka, #Ajattelu, #Tylsyys, #ÄänikirjaPodcasteja, #Kävelemässä, #Asuntosijoittaminen, #Kryndaamispolulle, #Tylsyyden, #Ajatusten, #Tavoitteiden, #Jumin, #Puhelin, #Kaverille, #Inspistä, #Ideoita, #Jauhaa, #Epäuskovaltaa, #Surkeaksi, #Boostia, #Tekemisistä, #Onnistunut, #Elementtejä, #MuidenKanssaTekemisestä, #Esimerkkejä, #MuutTee, #Valmennuspysty, #Vertaisryhmä, #PiilokaappiSijoittajia, #Liikkeet, #Jännä, #Polku, #Lineaarinen, #Suoraviivainen, #Työtä, #Sijoittaminen, #TaloudellinenRiippumattomuus, #Säästäminen, #Investointi, #VarallisuudenKasvattaminen, #PassiivinenTulo, #OsinkoSijoittaminen, #RahatTöihin, #OmaTalous, #TaloudellinenTurvallisuus, #WealthBuilding, #FinancePodcast, #Sijoitusstrategia, #Talousneuvoja, #TalousValmentaja, #VarallisuusValmentaja, #TaloudellinenVapaus, #TaloudellinenRiippumattomuus, #Vaurastuminen, #Sijoittaminen
Rahamania
Spelar inte