Facebook Pixel
Rahamania

Asuntosijoittaminen Tallinnassa: Heli Meklinin vinkit ja nousevat trendialueet #121

Rahamania
Rahamania
🎧 TĂ€ssĂ€ jaksossa sukellamme Tallinnan asuntosijoittamisen maailmaan. Vieraanamme on Heli Meklin, asuntosijoittaja, joka avaa meille ovia Tallinnan kiinteistömarkkinoille. Helin ainutlaatuinen polku asuntosijoittajaksi ilman aiempia siteitĂ€ kaupunkiin tai suurta alkupÀÀomaa tarjoaa inspiraatiota ja oivalluksia kuulijoillemme. Saamme vastauksen siihen onko Tallinna mielenkiintoinen paikka asuntosijoittajalle.

🏠 Jakson aikana Heli jakaa tietoa ja strategioita, joilla hĂ€n on navigoinut Tallinnan markkinoilla. HĂ€n valottaa, miten lainan hakeminen Suomesta voi edistÀÀ sijoitusuraa ja vertailee Suomen ja Viron asuntomarkkinoiden hintaeroja. Keskustelussa perehdymme myös mielenkiintoisiin kohteisiin, jotka osoittavat Tallinnan markkinoiden monipuolisuuden.

💡 Heli tuo esiin, miten maltilliset transaktiokulut Tallinnassa vaikuttavat sijoituspÀÀtöksiin ja kertoo kokemuksistaan kiinteistöjen flippaamisessa. LisĂ€ksi hĂ€n kĂ€y lĂ€pi Tallinnan trendialueita, tarjoten kuulijoille tĂ€rkeitĂ€ vinkkejĂ€ ja aluetĂ€rppejĂ€, jotka ovat erityisen suosittuja sijoittajien keskuudessa.

🔍 Jakson loppupuolella Heli keskustelee Tallinnaan sijoittamisen riskeistĂ€, painottaen markkinan tuntemattomuuden tuomia haasteita. HĂ€n korostaa, ettĂ€ menestyksekĂ€s sijoittaminen vaatii perusteellista tutkimusta ja paikallisen markkinadynamiikan ymmĂ€rtĂ€mistĂ€.

📈 TĂ€mĂ€ jakso on tĂ€ynnĂ€ arvokasta tietoa niin kokeneille sijoittajille kuin aloittelevillekin, jotka haluavat laajentaa nĂ€kökulmaansa ja ymmĂ€rtÀÀ Tallinnan asuntomarkkinoiden mahdollisuuksia. Kuuntele jakso saadaksesi Helin parhaat vinkit ja oppiaksesi, miten voit menestyĂ€ Tallinnan asuntosijoitusmarkkinoilla!

Helin löydĂ€t instassa @helimeklin 👌

Podcastit löytyy esim. Spotify:
https://open.spotify.com/show/2M4UoyFkCtnVpalyVZfk8b?si=b1715ea465bc47ad
tai iTunesista:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/rahamania/id1434745647

LinkedIn:
www.linkedin.com/in/ninanordlund/
www.linkedin.com/in/tellervo-uotila-6b5a3933/

Ota meidÀt seurantaan Instassa: @raha.mania @nordlundnina @telluuotila

[00:02:05] Asuntosijoittamisen strategia.
[00:06:27-00:06:37] Lainan hakeminen Suomesta.
[00:14:29] Asuntojen hintaero Suomen ja Viron vÀlillÀ.
[00:20:56] Mielenkiintoisia kohteita.
[00:24:39] Maltilliset transaktiokulut.
[00:32:12] Flippaaminen kiinteistöbisneksessÀ.
[00:36:53] Trendialueet Tallinnassa.
[00:41:40-00:41:52] Riskit Tallinnaan sijoittamisessa.
[00:49:01] Asuntosijoittaminen Tallinnassa.
Rahamania
Spelar inte