Facebook Pixel
SHOTGUN - Viden er noget vi deler

SHOTGUN 86 - Nicolai Moltke-Leth - Generation Z

SHOTGUN - Viden er noget vi deler
SHOTGUN - Viden er noget vi deler

Generation Z: Mere end bare en generationskløft!

Emil Thorup har selskab af den erfarne tidligere jægersoldat og ekspert Nicolai Moltke-Leth i denne episode af SHOTGUN. Nicolai, der har hjulpet over 40.000 teenagere gennem sit firma Truth North, deler indsigt i, hvordan vi bedst kan forstå og arbejde med Generation Z - også kendt som The Young Professionals.

Nicolai udforsker vigtigheden af at kombinere faglige og sociale færdigheder, da AI tager sig af det første, mens det sidste forbliver uundværligt og ikke kan digitaliseres.

Opdag Generation Zs styrker som fællesskabsorientering og sårbarhed, men også deres udfordringer, når sårbarheden bliver overvældende.

Lær om de fem nøglefærdigheder, Nicolai arbejder med de unge om, og hvordan de kan styrke deres evner for at tackle den komplekse verden.

Få Nicolais råd til virksomheder, der ønsker at forstå og engagere sig med Generation Z: Vær nysgerrig, lyt, og tag dem alvorligt.

Lyt med, når vi udforsker 'generationsløftet' i stedet for 'generationskløften' - en dybdegående samtale, du ikke vil gå glip af!

SHOTGUN - Viden er noget vi deler
Spelar inte