Facebook Pixel
Tutkitaan yhdessä Elämän kirjaa

Onko Raamattu sensuroitu? Osa 2 (Ville Mäkipellon ja Paavo Huotarin kirjan arvio)

Tervetuloa jatkamaan tätä opetusta, jossa käymme läpi Ville Mäkipellon ja Paavo Huotarin kirja ”Sensuroitu” - Raamatun muutosten vaiettu historia.

Viime kerralla kävimme läpi Jumalan Sanan inspiroitua luonnetta sekä Raamatun syntyä. Tällä kerralla mennään tarkemmin ”Sensuroitu kirjaan”.

Kirjan esittelytekstissä lukee: ”Raamatun teksteissä alun perin ilmennyttä monijumalaisuutta on sensuroitu ja naisten asemaa toimijoina on häivytetty. Kuningas Daavidista tehtiin uskonnollisesta näkökulmasta katsoen sankari, jonka väärinkäytöksiä vähäteltiin. Sotien oikeuttaminen Jumalan tahtona on ollut politiikan ja propagandan työkalu kautta aikojen. Jeesuksen erikoinen elämä on myös käsikirjoitettu uskonnon oppeja silmällä pitäen.”

Miten meidän tulisi siis suhtautua tällaiseen kirjaan? Kirjoittajat esittävät olevansa tutkijoista. Nyt meitä kiinnostaa Onko nyt olemassa jokin uusi tutkimus, joka osoittaa, että Raamattu olekaan Jumalan Sanaa? Emmekö voikaan luottaa sen opetukseen? Voiko Raamattu johtaa meitä harhaan? Onko Raamatussa virheitä?


Opetus Veli-Pekka Joki-Erkkilä

info(at)precept.fi

......

Kuningas Daavidin historiallisuutta tukevia arkeologisia löytöjä: https://biblearchaeologyreport.com/2021/06/11/top-ten-discoveries-related-to-david/


Linkki videoon joka opettaa uudestisyntymisestä: https://youtu.be/uS0xfof8gDk



Tutkitaan yhdessä Elämän kirjaa
Spelar inte