Facebook Pixel
By Sandra

5 "High vibe" tips til din hverdag

By Sandra
By Sandra

Jeg starter med et mørkt badeværelse oplyst af stearinlys og dykker ned i, hvordan et simpelt ritual kan give en følelse af ro og velvære, og hjælpe dig med at give plads til eftertænksomhed og selvomsorg.


Derefter taler jeg om effekterne af at skrive dine tanker ned på papir kombineret med følelsen af at starte sit liv og sin dag inde man skal afsted på arbejde. Jeg taler om at skabe et morgenritual med hjælp fra en "braindump" eller dagbogsskrivning. Det giver dig mulighed for at samle dine tanker og følelser og skabe et klarere mentalt rum til kreativitet og positivitet før du starter din dag.


Så kommer jeg ind på effekterne at af lave noget, der får dig til at svede, uanset om det er træning, solbadning eller en tur i sauna.

Jeg videregiver en idé om at ændre din energi ved at tage pænt tøj på, når du går i gang med rengøring. Jeg diskuterer, hvordan det kan give et skift i din tankegang og ændre din oplevelse af opgaven for på den måde at skabe en mere positiv energi omkring rengøring.

Endelig afslutter jeg med en påmindelse om at leve i nuet og omfavne det gode i øjeblikket ved ikke at udsætte og “gemme” gode ting til senere, men give dig selv lov til at nyde dem her og nu.

Nævnt i afsnittet:

Min notesbog: https://www.amazon.de/dp/B0CCXR5WZ2

Jasmine: https://jasminemariposa.com/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

By Sandra
Not playing