Facebook Pixel
By Sandra

5 selvkærlige tips til hverdagen

By Sandra
By Sandra

I dagens afsnit deler jeg 5 tips til at arbejde med selvkærlighed og personlig udvikling. Jeg håber de kan hjælpe dig til styrke din forbindelse til dig selv og tage bedre vare på dit eget velbefindende.


Jeg taler blandt andet om at være opmærksom på din cyklus, hvordan din krop fungerer, hvordan du kan identificere mønstre, hormonelle skift og hvordan det påvirker dit humør og energiniveau. Jeg deler mine konkrete tips om cykluskalendere og naturlige tegn, der giver dig mulighed for at være mere forbundet med din krop.


Jeg fortæller også om mine egne erfaringer med, hvordan musik kan påvirke vores følelser og stemning. Det kan være en kraftfuld måde at udtrykke følelser på, men det kan også være en måde at regulere og forbedre vores humør.

Jeg deler tips til at kultivere en selvkærlig musikplayliste, der kan løfte dit humør, berolige dig eller motivere dig i forskellige situationer.

Endelig taler jeg om betydningen af at være opmærksom på, hvem vi følger og ser indhold fra på sociale medier. På den måde kan du bruge sociale medier som en platform til inspiration og forbindelse og undgå at det bliver en negativ påvirkning.

Afsnittet er også en påmindelse om, at selvkærlighed er en kontinuerlig rejse, og det er okay at tage små skridt. Se derfor mine tips som en inspirationspalette eller en værktøjskasse frem for en to-do liste over endnu flere ting, du SKAL gøre for at være selvkærlig.

Nævnt i afsnittet:

Do You F***ing Mind podcast: https://www.dyfmpod.com

Link til min “high vibe” playliste: https://open.spotify.com/playlist/0xdMbJFYReVG9uCzBjMiCb?si=49463144614340c8

Sophia Rayne: https://open.spotify.com/artist/49jbdB53LJr05LjbBxknRl

Qveen Herby: https://open.spotify.com/artist/4o4tLTIJ3eWMFerz73atcT

Mit eget afsnit om cyklus: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/48-cyklus-indre-sæsoner/id1483261359?i=1000584435217

Følg med på instagram: https://www.instagram.com/sandrawiller/

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for tanker direkte i indbakken: https://sandras-space.com/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

By Sandra
Not playing