Facebook Pixel
By Sandra

Alkohol og "sober curious"

By Sandra
By Sandra

I dagens afsnit taler jeg om at vælge at drikke mindre alkohol og udforske en "sober curious" tilgang til alkohol og alkoholkultur.

Jeg taler både om, hvordan det kan påvirke din sundhed og din velvære og deler nogle gode råd til at gå ind i en livsstil med mindre alkohol.

Jeg dykker ned i, hvad det betyder at være "sober curious." Det handler om at udforske, hvordan alkohol påvirker dit liv og din krop, og at tage en mere bevidst beslutning om, hvornår og hvorfor du drikker.

Jeg taler lidt om fordelene ved at reducere eller eliminere alkoholforbrug. Herunder forbedret søvn, øget energi, bedre mental sundhed og en stærkere forbindelse til dine følelser og din krop.

Jeg kommer også med praktiske råd til at begynde din "sober curious" rejse, hvordan du kan kommunikere dine beslutninger til dine venner og familie og hvordan du kan grounde i den proces.

Endelig deler jeg konkrete strategier til at håndtere sociale situationer, hvor alkohol er til stede, og hvordan du kan indgå i de sammenhænge uden at drikke eller mens du drikker mindre end andre.

Afsnittet afsluttes med mine bedste tips til at passe på din krop, når du gerne vil drikke alkohol, herunder hvordan du bedst plejer dine tømmermænd.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

By Sandra
Not playing