Facebook Pixel
By Sandra

Grænser, krav og ønsker i dating og parforhold

By Sandra
By Sandra

I dagens afsnit af podcasten taler jeg om grænser, krav og ønsker i parforhold. Jeg taler om, hvordan klare grænser og kommunikation af vores behov er afgørende for et sundt og bæredygtigt partnerskab.


Jeg starter med at definere, hvad grænser, krav og ønsker betyder i et parforhold, og diskuterer, hvorfor det er vigtigt at identificere dine egne grænser og være ærlige over for dig selv om die behov og ønsker.


I løbet af episoden deler jeg mine egne erfaringer med at lære at opstille og kommunikere mine grænser, og hvordan jeg på tidligere dates har “testet” om mine krav er opfyldt. Jeg diskuterer, hvordan det har haft en positiv indvirkning på mine relationer og min egen følelse af tilfredshed med min partner og vores relation.


Jeg taler også om betydningen af at respektere grænser, krav og ønsker i et parforhold og opmuntrer til åben og ærlig kommunikation omkring dem. Jeg giver konkrete tips til, hvordan man bedst kan håndtere situationer, hvor vores grænser, krav og ønsker måske ikke stemmer overens.


Endelig skal afsnittet ses som en opfordring til at reflektere over dine egne grænser, krav og ønsker og måske tage de første skridt på rejsen mod at kommunikere dem klart og kærligt til din nuværende eller fremtidige partner.


Nævnt i afsnittet:

Afsnit om sociale medier og parforhold: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/50-de-sociale-medier-parforhold/id1483261359?i=1000586063475

Følg med på instagram: https://www.instagram.com/sandrawiller/https://www.instagram.com/bysandrawiller/

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for tanker direkte i indbakken: https://sandras-space.com/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

By Sandra
Not playing