Facebook Pixel
By Sandra

Lad dit lys skinne!

By Sandra
By Sandra

I dagens afsnit taler jeg om at lade dit lys skinne, at omfavne dit fulde potentiale og tage skridt fremad uden at blive hæmmet af andres dom eller forventninger. Jeg udforsker rejsen mod at lade vores lys skinne og forfølge vores ønsker med autenticitet og tillid til os selv.

Jeg taler om vigtigheden af at anerkende dine unikke evner, interesser og drømme og om at bryde fri af de usynlige grænser, vi nogle gange sætter for os selv, og tage ejerskab over vores styrker.


Jeg deler mine egne tanker og erfaringer om at overvinde frygt og tvivl, når det handler om at træde frem og følge mine ønsker. Derudover diskuterer jeg, hvordan selvudfoldelse og personlig vækst ofte kommer fra at gå imod strømmen og tro på din evne til at opnå det, du ønsker.

I afsnittet opfordrer jeg dig til at overveje, hvordan du kan begynde at tage små skridt mod at forfølge det, du brænder for, og lade dit lys skinne på din egen unikke måde.


Afsnittet afsluttes med en lille refleksionsøvelse, hvor jeg inviterer dig at at arbejde med tre refleksionsspørgsmål, som forhåbentlig kan hjælpe dig i retning af at lade dit eget lys skinne.

Refleksionsspørgsmål fra dagens afsnit:

Hvornår har du fået at vide, at du er for meget, og hvordan har det påvirket dig?

Hvornår bliver du trigget af, at andre fylder eller står frem?

Hvad er en ting, du kan gøre i dag for at stå i dit lys?


Nævnt i afsnittet:

Podcast om janteloven: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/47-ud-med-janteloven/id1483261359?i=1000583647593

Podcast om balancen i, hvad andre tænker: https://open.spotify.com/episode/1snrqkMwT1YwG26uC4yEm8?si=ed177e0cb66a49fd


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

By Sandra
Not playing