Facebook Pixel
By Sandra

Nørdespecial: Magi, barndom og HARRY POTTER!

By Sandra
By Sandra

I dagens afsnit taler jeg om at dyrke din indre nørd, omfavne dine barndomsinteresser og fejre din indre Harry Potter-nørd.

Jeg fortæller både om mit personlige forhold til Harry Potter og lidt generelt om, hvorfor jeg synes det er vigtigt at holde fast i barndomsinteresser selv som voksen.

Jeg taler om, hvorfor det er så vigtigt at omfavne vores passioner og interesser, uanset hvor "nørdede" de er. Jeg kommer også ind på fordelene ved at dykke dybt ned i vores interesser, hvordan det er med til at forme og styrke os som personer og fokusere og grounde i vores værdier.

Jeg deler personlige historier om, hvordan min barndomsinteresse for Harry Potter har haft en positiv indvirkning på mit voksenliv og hvordan det stadig beriger min hverdag.

Og i hele sidste del af afsnittet nørder jeg Harry Potter. Jeg taler om mine personlige holdninger og svarer på spørgsmål fra instagram.

Endelig kommer jeg med små praktiske tips til at fejre din kærlighed til Harry Potter, herunder både merchandise, fan-fiktion, Wizarding World, Harry Potter-relaterede rejser og meget mere.

Jeg håber, at denne episode har inspireret dig til at omfavne din indre nørd og fordybe dig i de ting, du elsker allermest.

Følg med på instagram: https://www.instagram.com/sandrawiller/

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for tanker direkte i indbakken: https://sandras-space.com/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

By Sandra
Not playing