Facebook Pixel
By Sandra

OM AT VÆRE SELVSTÆNDIG + LIFE UPDATE

By Sandra
By Sandra

I dagens afsnit giver jeg først en lille life-update og en status på min tur hjem til København, min ferie på Cypern og min tur hjem til Australien, og hvordan jeg forsøger at håndtere min jetlag og skiftet i energi.


Derudover taler jeg lidt om sæsoner, og hvordan de er anderledes for mig i år, nu hvor Australien går ind i efteråret, mens hele den nordlige halvkugle går ind i forår og sommer. Samtidigt giver jeg konkrete råd til, hvordan du selv kan komme mere igang med at arbejde med sæsoner i dit liv og din energi. 


Afsnittets egentlige temaer er, at arbejde som selvstændig.

Jeg fortæller lidt om min egen rejse og hvilken udvikling jeg er gået igennem som selvstændig, og så deler jeg generelle refleksioner om at udvide vores forståelse af, hvad en rigtig iværksætter er. Herunder boss-lady-stereotyper, ambitioner og hvorfor det er vigtigt at mærke efter inden i dig selv, hvis du går med en drøm om at være selvstændig i maven.

Hvad er du god til? Hvad fylder dig op og giver dig energi? Og hvad er i virkeligheden mere en spejling af, de forventninger, der kan være til at være en “rigtig iværksætter”.


Nævnt i afsnittet:

Sæsonbevidst dagbog : https://www.booktopia.com.au/2023-moon-goddess-diary-southern-hemisphere-nicci-garaicoa/stationery/9781922579126.html?source=pla&gclid=CjwKCAjwue6hBhBVEiwA9YTx8NS3a_-ZeSg7gOEWXDhOchLbTra0o7Vu44SaHSSo6Gid4NjHLTBT0xoCifsQAvD_BwE

Følg med på instagram: https://www.instagram.com/sandrawiller/

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for tanker direkte i indbakken: https://sandras-space.com/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

By Sandra
Not playing