Facebook Pixel
Hjelp, jeg er sykepleier!

#59 Sesongavsluttning med travelnurse Robert Kotcho

Hjelp, jeg er sykepleier!
Hjelp, jeg er sykepleier!

Velkommen til sesongens siste episode av “Hjelp, jeg er sykepleier!” før podden tar juleferie.
Akkurat som for et år siden skal vi snakke om fenomenet “travelnursing” da dette er minst like aktuelt i år som i fjor og siden det har vært et stort ønske fra podkastens lyttere. Ukas gjest er sykepleier Robert Kotcho som er kjent fra TikTok der han snakker åpent om hvordan det er å jobbe som travelnurse, fordeler og ulemper med å jobbe som fast ansatt VS vikar og ikke minst: lønnsforhandlinger og hvor mye penger det er mulig å tjene på å jobbe som travelnurse. Publikum har vært ivrige å sendt inn mange gode spørsmål og diskusjonstemaer, faktisk så mange at vi har valgt å kategorisere spørsmålene i følgende bolker:
Pengedans
Hva om man blir sykemeldt?
Hjelp, jeg er fersk!
Godt og blandet
Negativitet
Positivitet.
Helt til slutt blir det en liten oppsummering av det innholdsrike året 2023. Takk til alle som har lyttet til “Hjelp, jeg er sykepleier!” gjennom 2023 og kommet med både ros, tilbakemeldinger og ønsker! Redaksjonen i podkasten er helt avhengig av engasjementet deres for å lage gode episoder og vi håper dere vil fortsette å lytte til podkasten i 2024. Ny sesong starter allerede i midten av januar. Følg "Hjelp, jeg er sykepleier!" på instagram for å få releasedate for ny sesong.

God jul og godt nyttår til dere alle! Stay tuned!

Robert sin TikTok: robertkotcho

Robert sin instagram: travelnurserobert

VG-intervju med Robert: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0QOrK0/sykepleier-jobber-som-vikar-fikk-dobbelt-saa-god-loenn

Podkastens instagram: Hjelp_jeg_er_sykepleier


Programleder: Helene Dahl Karlsen


Produsenter: Helene Dahl Karlsen & Fanny Norbye


Jingler og musikk: Philip Østli


Kontakt: hjelp.jeg.er.sykepleier@gmail.com


For annonsering: elin@modernemedia.no


Logo: Lisa Marie Eri og Christine Samuelsen





Ukens annonnsør og personlig anbefaling er boken “Bare” en sykepleier: Boka til Celine fås kjøpt hos blant annet Norli, Ark og Akademika og finnes også som lydbok hos blant annet Nextstory og Storytel. Dette er den perfekte julegaven til noen du skulle ønske hadde “litt” mer kunnskap om hvordan sykepleieres hverdag faktisk er, i tiden vi lever i. Jeg vil faktisk anbefale boken til absolutt alle, uansett om man kjenner innsiden av norsk helsevesenet eller ei. “Bare” en sykepleier er både morsom, rørende og seriøs. Den har blitt en soleklar favoritt på min bokhylle og jeg mener helt seriøst at boka burde vært pensum. God lesing!
Hjelp, jeg er sykepleier!
Not playing