Facebook Pixel
Hjelp, jeg er sykepleier!

#63 Tingene vi skulle ønske at vi visste om før vi ble sykepleiere

Hjelp, jeg er sykepleier!
Hjelp, jeg er sykepleier!

I ukas episode snakker vi om tingene vi så gjerne skulle ønske at vi visste om FØR vi ble sykepleiere, og tro meg; det er ikke få ting! Ukas gjest er sykepleier og TikToker Ida Gerø som sprer humor og positive vibes på sosiale medier, om livet som sykepleier. I episoden snakker vi både om ting det er lurt å vite om før man vurderer å studere sykepleie og ting man bør være forberedt på før man trer inn i yrket som ferdig utdannet sykepleier.
Mange av rådene som leses opp er sendt inn fra podkastens publikum og fra Ida sine følgere fra TikTok og instagram, så takk for alle gode tips dere har sendt inn! Det er mye man ikke lærer eller blir godt nok forberedt på i løpet av årene på sykepleierskolen, men heldigvis kan vi lære av de erfarne som har vært “gjennom ilden” før oss. Sharing is caring.

Med dette så håper vi at vi kan forberede morgendagens sykepleiere enda litt bedre for det krevende, men flotte yrket som venter dere! Det er garantert mange flere ting vi kunne snakket om i denne episoden, men da hadde vi aldri kommet oss ut av studio, og gjett om vi allerede var på overtid på slutten av innspillingen *knis*. Kos dere med episoden!

Stay tuned!

Ida Gerø sin instagram: Idageroe

Innlegg om Ida Gerø sin humor og ytring på TikTok her: https://sykepleien.no/2020/12/sykepleiere-som-folges-av-titusener-tuller-og-toyser-pa-tiktok

Podkastens instagram: Hjelp_jeg_er_sykepleier


Programleder: Helene Dahl Karlsen


Produsenter: Helene Dahl Karlsen & Fanny Norbye


Jingler og musikk: Philip Østli & Lisa Marie Eri


Kontakt: hjelp.jeg.er.sykepleier@gmail.com


For annonsering: elin@modernemedia.no


Logo: Lisa Marie Eri og Christine Samuelsen


Hjelp, jeg er sykepleier!
Not playing