Facebook Pixel
Kirja käteen!

Jakso 39: Tahallaan vai vahingossa Roope Lipasti?

Kirja käteen!
Kirja käteen!

Kutsuimme podcastiimme ensimmäisen kirjailijavieraan, joka ei lainkaan tiennyt, mihin suostui, kun istui kanssamme pelaamaan tämän joulun uutta hittipeliä: Tahallaan vai vahingossa Roope Lipasti?

Pelissä ei tarvitse pyörittää pulloa eikä tehdä tehtäviä, mutta kaikki totuudet on pakko paljastaa. Mikä on täydellisen lastenkirjan salaisuus? Tehtyämme vuosien ajan laajaa ja syvällistä perehtymistä Lipastin tuotantoon olimme vakuuttuneita, että hän tietää, miten täydellisen koukuttava ja hauska lastenkirja kirjoitetaan. Emme tietysti olleet lainkaan varmoja, tekeekö Lipasti erinomaisia lastenkirjoja täsmällistä salareseptiä noudattaen, vai syntyykö nerous aivan vahingossa. Siksi Roope joutui tentattavaksi Kirja käteen! -podcastin piinapenkkiin.

Lemuetsivät, Palavan kaupungin lapset, Viikinkisolmu -trilogia, Kopterijengi ja Lätkä-Lauri tavoittavat todella paljon lukijoita ja kuuntelijoita. Kuuntele uusin jakso, niin saat selville, mitkä asiat Lipastin kirjoja yhdistävät. Entä miksi ne ovat mielestämme poikkeuksellisen onnistuneita lastenkirjoja?

Kirja käteen!
Not playing