Facebook Pixel
Moviebox

Episode #86 - "Cirkus! Cirkus!"

Moviebox
Moviebox

Okay... Hvordan får vi sat ord på denne episode. Den er sæsonens sværest tilgængelige, for sjældent har vores snak været mere ukontrolleret. Den er sæsonens mest kontroversielle, takket være Ask. Og den er uden sammenligning den episode, hvor vi har grinet mest - især, før og efter optagelsen, i den Klub Moviebox-eksklusive del. Er alt dette en god ting? Ikke nødvendigvis, men det er alt sammen med til at gøre dette til sæsonens mest bemærkelsesværdige episode. Hold på hat og briller... det bliver en vild tur.



Alle dagens film tager jo udgangspunkt i "cirkus" som tema, men hvad forventer du egentlig at se af film til sådan et tema? Værternes udvalg er endt med at være helt ekstremt eklektisk, og faktisk enormt karakteristiske. Sonny lægger ud med en Disney-film (So far, so Sonny), men ikke din gængse familievenlige hyggevarmer. Til det er 'Something Wicked This Way Comes' fra 1983 alt for uhyggelig. Niels går i den HELT anden grøft og byder Jodorowski velkommen i Moviebox-butikken med filmen 'Santa Sangre' fra 1989. Forbered dig på... nej, du kan ikke forberede dig. Bare se den. Og så er der Ask. Ask har taget 'Clown House' fra 1989 med, og fred være med selve filmen. Den lyder fed nok. Problemet er... noget andet, men det må du høre episoden for at blive klogere på, men sjældent har vi fået mere dårlig smag i munden af en Moviebox-film.

Lad os endnu engang minde dig om, at vi d. 19. august 2023 afholder vores 4 års fødselsdag i Grand Teatret i København. Find billetter her: https://grandteatret.dk/film/moviebox-4-aars-foedselsdag/ Og HUSK: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Ask, Sonny, Niels & Casper

Moviebox
Not playing