Facebook Pixel
Recovery Klubben

Hvordan kan jeg hjælpe en, der har en spiseforstyrrelse? Om do's and don'ts

Recovery Klubben
Recovery Klubben

Denne episode er til dig, der kender en, der har en spiseforstyrrelse eller et svært forhold til mad og krop, som du ønsker at støtte. Eller til dig, der selv kæmper og gerne vil have lidt inspiration til hvordan du kan involvere dine nærmeste i din recovery.

I episoden dykker Parnian bl.a. ned i hvorfor det er særlig svært i måltid og mad situationer og hvordan I sammen kan gøre det lidt nemmere at komme igennem.
Derudover forsøger hun at inddrage dig lidt i hvad der kan fylde meget for vedkommende, der konstant er optaget af mad- og kropstanker og hvad der kan forstærke og forværre det og hvad der kan være en hjælp til at mindske det.

Få mere inspiration til din recovery rejse på:

E-guide: http://www.recoverycoaching.dk/e-bog/ få Parnian's mini guide til hvordan du lærer at stole på din sult og mæthed igen, til 0,-

Instagram: @Parnian.recoverycoach
Facebook: Recovery Coaching
TikTok: Parnian.recoverycoach

Hvis du fandt podcasten brugbar, så støt den gerne med en bedømmelse og husk at abonnere på podcasten.

***Vær opmærksom på at den her podcast er generel information og støtte og kan ikke erstattes med professionel vejledning og behandling. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, skal du altid konsultere en læge eller anden professionel***

Recovery Klubben
Not playing