Facebook Pixel
Riivattu Rakki

33. Toimittaja Jenna Lehtonen paljastaa koiramaailman synkät salaisuudet

Riivattu Rakki
Riivattu Rakki

Nyt studiossa kuullaan kuuntelijoiden toivevieras, joka tuskin kovin pitkiä esittelyjä kaipaa: toimittaja, kuvajournalisti ja "Suomen vihatuimman koiraihmisen" tittelin mediassa saanut Jenna Lehtonen on laittanut itsensä likoon saadakseen koirien äänen kuuluviin. Työstäessään kesäkuussa julkaistua Koira haudattuna -apurahaprojektiaan, Lehtonen on saanut omin silmin nähdä, miten moni ihminen on valmis sulkemaan silmänsä rotujalostuksen ja koiramaailman eettisiltä ongelmakohdilta. Miltä jatkuvan ryöpytyksen kohteena oleminen on tuntunut? Millaisia oivalluksia projekti on antanut Lehtoselle itselleen? Tässä jaksossa paneudutaan Jenna Lehtosen työhön sairaaksi jalostettujen koirien auttamiseksi.

koirahaudattuna.fi

Instagram: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠Tiktok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla stefanie.lindroos@gmail.com. Kiitos myös jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta.

Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Riivattu Rakki
Not playing