Facebook Pixel
Smerteuniverset

Episode 53 - Håndtering og coping strategier til kroniske smerter med Jacob Beermann

Smerteuniverset
Smerteuniverset

I denne episode har vi besøg af Jacob Beermann, der er personlig træner og indehaver af Maxer.dk. Vi snakker sammen om hvordan håndtering af kroniske smerter er en særdeles vigtig del af smertebehandlingen og hvordan du kan sikre at bevæge dig imod en mere hensigtsmæssigt behandling.

Du vil lære, hvordan du bedst kan forene dig med den situation, du befinder dig i, og hvordan dette kan hjælpe dig med at træffe valg, der giver mening for dig på lang sigt. Vi udforsker, hvordan de årsagsforklaringer, vi får fra sundhedsprofessionelle, kan forme vores måde at håndtere smerterne på. Vi vil også diskutere vigtigheden af at forstå dine smerter og hvordan denne viden kan øge dine chancer for at leve et smertefrit liv i fremtiden.

I løbet af episoden vil vi også tale om begreber som "fear avoidance" og "endurance coping" og betydningen af at finde den gyldne middelvej. Vi vil afdække, hvordan uhensigtsmæssige copingstrategier kan føre os ind i en ond cirkel, hvor smerterne forværres, og livskvaliteten falder.

Til sidst slutter vi af med at aflive 11 hyppige myter indenfor smertehåndtering!

Vært: Simon Roost Kirkegaard, Cand. Scient. Fysioterapi, stifter og medejer af Smertevidenskab.

__________________________________________________

Vil du lære mere om kroniske smerter og hvordan de kan behandles så er der masser af gratis viden tilgængelig på https://smertevidenskab.dk/


Har du spørgsmål, ideer, ris eller ros, er du velkommen til at skrive til os på info@smertevidenskab.dk

Smerteuniverset
Not playing