Facebook Pixel
Smerteuniverset

Episode 54: Diskusprolaps efter arbejdsskade, narkomani på recept, kamp med sygedagpengesystemet og stigmatisering af personer med kroniske smerter

Smerteuniverset
Smerteuniverset

Dagens gæst i smerteuniverset er Bo som fortæller om hans meget barske historie med kroniske smerter. Bo's historie begynder med en slem arbejdsskade, der udviklede sig til en udfordrende kamp mod kroniske rygsmerter, diskusprolaps og stort forbrug af medicin.

Bo´s historie handler udover smerterne og medicicnen, også om en kamp mod et socialt og sundhedssystem, der til tider var mere udfordrende og nedbrydende end de kroniske smerter. Bo deler ærligt ud af sine oplevelser og vi dykker ned i de tider, hvor han følte sig tilskammegjort, truet og talt ned til af sagsbehandlere, han troede skulle have været hans støtte og hjælp i en tid med nød.

Bo fortæller også hvordan han var i et misbrugsforhold med sin læge som udskrev opioider, stærk smertestillende medicin, der gjorde ham fjern og tåget samt var med til at fastholdte ham i en ond cirkel med kroniske smerter.

Lyt med og hør Bo´s historie med kroniske smerter og vejen ud af smerter og stærk medicin!

Vært: Simon Roost Kirkegaard, Cand. Scient. Fysioterapi, stifter og medejer af Smertevidenskab.

___________________________________________________

Vil du lære mere om kroniske smerter og hvordan de kan behandles så er der masser af gratis viden tilgængelig på https://smertevidenskab.dk/


Har du spørgsmål, ideer, ris eller ros, er du velkommen til at skrive til os på info@smertevidenskab.dk

Smerteuniverset
Not playing