Facebook Pixel
Äreät Vanhat Äijät - ÄVÄ

Veroperinnän voisi ulkoistaa mafialle

Puhdas siirtymä oikean suuntainen, mutta riittämätön sanaparfymointi. Esimerkiksi tulovero on yhteiskunnan jäsenmaksu. Pääomavero on suojelumaksu: yhteiskunta järjestää väkivaltakoneiston suojelemaan omaisuutta. Suojelumaksujen kerääminen voitaisiin toki ulkoistaa Sisiliaan. Siellä on organisaatio, joka osaa kerätä maksuja tehokkaasti. Samalla saataisin työperäistä maahanmuuttoa.

Nyt kun Orpo porukoineen pohtii säästöjä, niin vankeinhoitohan voitaisiin ulkoistaa Venäjälle. Tuomiovalta Suomessa, rangaistukset itärajan takana, siellä on muun muassa sopivia suolakaivoksia. Tämä tuottaisi monenlaisia säästöjä. Varsinkin pikkurikollisuus varmasti vähenisi.

Tuloverojen tuloerojen kasvattajien tulisi käydä tulisi viettää aikaa Meksikossa. Siellä hieman pidempään asuva alkaa kummasti pohtia hieman syvällisemmin, kuinka pienet tuloerot ja hyvinvointiyhteiskunta ovat itse asiassa ihan jees. Mainittakoon, että maailman kaupunkien murhatilastoissa TopTen-joukossa melkein kaikki ovat meksikolaisia.

Nykykustannustasolla Venäjä voi jatkaa ajan tappiin. Mutta droonit toivat muistutuksen sodasta myös moskovalaisille. Ne ovat äärimmäisen kiusallisia Putinille. Venäjä voittaa tai häviää sotansa kotirintamalla.


Jäämeren-radasta puhutaan taas. Entä, jos tehtäisiin siitä puhdas NATO-hanke ja pyydetään rahat isommilta malta?
Äreät Vanhat Äijät - ÄVÄ
Spelar inte