Facebook Pixel
Kristallinen Jumalatar Podcast

29: Niukkuudesta 30K lanseeraustuloihin valotyön koulutuksen kautta

Hei, ihanat valosielut! Tervetuloa takaisin Kristallinen Jumalatar podcastiin. Jos kuuntelet tätä jaksoa, JUURI NYT, se tarkoittaa että ovet SUPERVOIMALLISEEN Ylipapitar CEO koulutukseen ovat avoinna maaliskuun 24pv asti, joten et halua jäädä paitsi BONUKSISTA joita tänä aikana on mahdollisuus saada!

Tänään tuon sinulle erityisen oppilaani, jolla on upea menestystarina jaettavana voimallinen parantajan, Amma Ventelä. Amma, tai Anne-Mari, tuli valotyön koulutukseeni niukkuusenergiassa olevana tiedenaisena jota valotyö veti vahvasti puoleensa mutta vasta koulutuksen myötä hän sai valjastettua valovoimansa todelliseen käyttöön ja on kokenut suurta menestystä jo pienessä ajassa. Viime joulukuussa mm. Amma sai uuden koulutuksensa lanseerauksesta kertaheitolla yli 30 000 euron tulot!!! Ja se on vain osa sitä työtä mitä hän tekee. Annan Amman omin sanoin jakaa kokemustaan ja matkaansa valotyöhön. Toivon, että tämä tarina inspiroi sinua näkemään mikä on mahdollista myös sinulle, koska jokainen ihminen on peili meille siitä mikä on mahdollista.

Tässä jaksossa puhumme Amman transformaatiosta minun ohjauksessani ja paljon muuta upeaa! Varmista että tägäät minut @kristallinenjumalatar instagrammissa tai facebookissa ja jaa tätä jaksoa eteenpäin jos ajattelet että joku muu voisi hyötyä tämän kuuntelemisesta. Olen utelias kuulla sinun ajatuksistasi joten toivon kuulla niitä! Jätäthän myös posititiivisen palautteen itunesiin niin se auttaa viemään tätä arvokasta Valon Missiota eteenpäin!

Linkit:

VARMISTA OMA TRANSFORMAATIOSI YPC:SSÄ TÄSTÄ: http://www.ylipapitar.com

Amma Ventelä sivut
http://www.ammaventela.com

Ole yhteydessä Ammaan facebookissa:
https://www.facebook.com/enkeliopasamma

Seuraa minua instagrammissa:
http://www.instagram.com/kristallinenjumalatar

Seuraa minua facebookissa:
http://www.facebook.com/kristallinenjumalatar

Käy meidän nettisivuilla:
Seuraa minua instagrammissa:
http://www.kristallinenjumalartar.com/



Kristallinen Jumalatar Podcast
Spelar inte