Facebook Pixel
Kristallinen Jumalatar Podcast

33: On aika ottaa vastuu omasta elämästäsi

Tämän päivän jaksossa puhun oman voiman ottamisesta takaisin ja siitä miten tärkeää on opetella ottaa 100% vastuuta kaikesta mitä elämässäsi tapahtuu ja on tapahtunut. Jos haluat nousta todelliseen unelmaelämään ja luoda mahtavaa runsautta , yltäkylläisyyttä ja transformaatiota elämässäsi, on oltava valmis ottaa vastuuta kaikesta. KAIKESTA: Hyvästä, pahasta..kaikesta. Hyväksyntä tuo sinulle sen vapauden, jota sielusi haluaa kokea.

Tämän päivän jakso on irtipäästämistä menneisyydestä ja aidosti eteenpäin menemistä. Päätä ottaa elämäsi takaisin omiin käsiisi, kuningattaren lailla ja päättää itse TIETOISESTI mitä aiot luoda elämääsi. Tulevaisuus on sinun käsissäsi.. tai paremminkin, sinun värähtelyssäsi. Ainoa rajoittava tekijä on sinä itse ja on aika päästää rajoituksista irti!

Tule syventämään kokemustasi OPI MANIFESTOIMAAN UNELMIEN ELÄMÄ maksuttomassa 3-osaisessa LIVE koulutuksessa. Ensimmäiset 2 koulutusta ovat jo ehtineet mennä mutta voit hypätä mukaan, katsoa edellisten uusinnat ja tulla livenä kolmanteen koulutusosioon, jossa jaan sinulle sen AINOAN manifestoinniin toimintamallin, jota tarvitset luodaksesi unelmaelämäsi!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN: http://www.elamankeha.com/omue

Kristallinen Jumalatar Podcast
Spelar inte