Facebook Pixel
Kristallinen Jumalatar Podcast

35: Uusi identiteetti vuodelle 2023

Kristallinen Jumalatar Podcast
Kristallinen Jumalatar Podcast

Hei rakkaat valosielut! Tänään haluan jakaa sinulle manifestointi salaisuuden hyvin käytönnöllisessä muodossa joka auttaa sinua luomaan nopeasti muutoksia. Tämän päiväkirja harjoituksen avulla, jonka tulen opettamaan sinulle tulet siirtymään uuteen identiteettiiin, joka mahdollistaa suuremmoistenkin unelmien vastaanottamisen. Identiteetti on niin tärkeää, koska mikä tahansa seuraa sanoja MINÄ OLEN tulee sinun kohtaloksesi. Mikä tahansa sinun identiteettisi on, se on ne uskomukset, toiminnat ja käytösmallit joita myös kehollistat. Ja mitä sinä kehollistat määrittelee elämäsi ja sen elätkö runsausessa vai niukkuudessa.

Tässä jaksossa annan sinulle voimallisen harjoituksen! Varmista, että tägäät minut @kristallinenjumalatar instagrammissa, facebookissa tai tik tokissa ja jaa tämä podcast jakso omaan yhteisöösi, jos tunnet että siellä olisi joku joka voisi myös hyötyä tästä.

Jätäthän myös palautteen iTunesiin, niin autat muitakin valosieluja löytämään tämän podcastin ja saamaan sen tiedon, joka mahdollisesti sytyttää kipinän muuttaa koko elämän!

Kristallinen Jumalatar Podcast
Spelar inte