Facebook Pixel
Kristallinen Jumalatar Podcast

36: Maailma muuttuu 2023 - 2050

Kristallinen Jumalatar Podcast
Kristallinen Jumalatar Podcast

Tämä Kristallinen Jumalatar -podcastin jakso tarjoaa syvällisen tarkastelun 2023 ja 2050 vuoden energioihin. Tutkimme, mihin ihmiskunta on matkalla ja millaista valintaa sinulla on edessäsi tänä vuonna: jatkatko matrix-ohjelmoinnissa aliarvioiden itseäsi vai hyppäätkö uuteen korkeampaan aikajanaan, jossa voit elää autenttista elämää ja luoda enemmän vapautta, vaurautta ja rauhaa.

Liity mukaan kuuntelemaan, kun kurkistamme maapallon ylösnousemuksen prosessiin, joka nopeutuu tänä vuonna ennätykselliseen tahtiin ja kristallin kirkkauteen. Vaikka tämän vuoden muutokset ovat pitkäkestoisia ja kestävät osittain vielä vuosia mutta ne tulevat muuttamaan maailman jopa lähes tunnistamattomaksi, ja saamme myös hyvin suurella todennäköisyydellä nähdä massiivisia muutoksia jo tämän vuoden sisällä.

Tämä jakso keskittyy myös siihen, miten yksilöiden herääminen ja uniikit lahjat ovat tärkeitä tulevan aikakauden kulta-ajan luomisessa. Vesimiehen aikakauteen liittyvä energia tulee rohkaisemaan meitä jakamaan osaamistamme ja lahjojamme toisten kanssa. Muutokset maailmassa ovat nopeita ja merkittäviä, mutta muistattehan, että se on me, jotka luomme uuden kulta-ajan. Päätämme itse, haluammeko jäädä pelon tiellä vai valita uuden ja korkeamman aikajanan, joka tarjoaa autenttisemman elämän, vapautta, vaurautta ja rauhaa. Kuuntele ja valmistaudu roolisi omaksumiseen tulevassa kulta-ajassa!

Mistä aloittaa?

Jos haluat oppia lisää siitä kuinka valjastaa henkiset kykysi ja luoda oma 5D bisnes, niin ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Runsas Sielunbisnes manifestointi liveopetussarjaan:

http://www.elamankeha.com/runsassielunbisnes

Lataa maksuton työkirja 5D bisnesvisiosi luomiseen

http://www.elamankeha.com/bisnesvisio

Kristallinen Jumalatar Podcast
Spelar inte