Facebook Pixel
Aina seurustellu aina jätetty

Se saattoi olla siinä

Aina seurustellu aina jätetty
Aina seurustellu aina jätetty
Käsilläsi on ASAJ:n syyskauden 2022 ja todennäköisesti kaikkien aikojen viimeinen jakso. Anttituiskuja, hectoreita ja muita suuria suomalaisia suuria taiteilijoita seuraten laitetaan jäähyväiskonsertin liput ensin myyntiin ja pohditaan vasta sen jälkeen, onko tässä vaiheessa vielä kuitenkaan järkevä pakata pillejä pussiin. Onnellisuuden, hämmentyneisyyden ja haikeuden rajapinnalla jaksossa käsitellään vässyköiden matkaa jätetyistä ressukoista varteen otettaviksi podcast-isänniksi. Tällä kertaa ei myöskään unohdeta ASAJ:n neljättä jäsentä, tuottaja K:ta, jonka verellä, hiellä ja resursseilla tuotanto on pidetty radallaan viimeiset vuodet.

Omaelämäkerrallinen epilogi oli itsensä juuri ja juuri kasassa pitäville vässyköille poikkeuksellinen tunteiden pyörremyrsky, jonka vuoksi on hyvä vielä selkeyttää, että kiitollisin mielin voidaan tästä rupeamasta eläköityä, jos eläkepäivät vihdoin koittavat. Matka joka ikisen kuuntelijan kanssa on ollut jotain, jota yksikään vässykkä ei villeimmissä unelmissakaan uskonut tapahtuvaksi. Viikoittaisten rupatteluhetkien lisäksi ikävä tulee kaikkien kuuntelijoiden ajatuksia, näkemyksiä ja kommentteja, olivat ne sitten omia kokemuksia, vässyköiden väärien väittämien oikaisua tai yleistä palautetta.

Fakta on se, että parhaat bileet järjestää vieraat itse. Näin ollen koko ASAJ-tiimi haluaa kiittää ja kumartaa teitä kaikkia siitä, että olette pitäneet kemut pystyssä. Jos ei kuulla enää, niin nähdään ainakin baarissa. Ja saa tulla juttelemaan - se on jopa suotavaa - vaikka vässykät muuta välillä väittävätkin.
Aina seurustellu aina jätetty
Ikke spilt