Facebook Pixel
Chakrojen tarinat

45. Sielukollektiivin erkkaluokalla

Chakrojen tarinat
Chakrojen tarinat

Asiakkaan sydämessä oli solmuja joita purkamalla päädyttiin takaisin sielun kotiin. Koko energiakeho vastusti maan päällä olemista ja energioissa tuntui tunne "Hitto mä oon täällä taas, miten tässä nyt näin kävi". Selitys löytyi sielukollektiivilta, omalta tiiviiltä tähteläis porukalta, jonka kanssa on tehty sopimus käydä kokemassa eri asioita ja jakaa oppiläksyt yhdessä. Tämä erityisluokka saavuttaa yhdessä nopeamman kasvun ja välttyy siltä, että kaverin tulisi käydä läpi samoja oppiläksyjä.

Huom! Tämän jakson jälkeen Podcast siirtyy kesätauolle. Seuraa somesta milloin uusi jakso julkaistaan.

Jos haluat varata ajan omaan Kristalliseen Chakrahoitoon, voit katsoa mahdollisia vapaita aikoja täältä: https://www.iinankristallipuoti.fi/chakrahoito

Minulla on yli 10 vuoden kokemus energiahoidoista. Hoitotilanne on vahvasti suojattu ja maadoitettu. Älä kokeile tätä kotona, ellet täysin tiedä mitä olet tekemässä. 

Tallenteita on editoitu kuuntelukokemuksen ja joidenkin asiakkaiden yksityisyydensuojan parantamiseksi. Musiikki on lisätty jälkikäteen ja hiljaisia kohtia on poistettu. Hoidon todellinen kesto on noin tunti.

Chakrojen tarinat
Ikke spilt