Facebook Pixel
Snakk om Tro - Med dobbel lytting  til Bibel og samtid

Seksualitet i populærkulturen - Margunn Serigstad Dahle

Her deler vi foredraget Seksualitet i populærkulturen, som Margunn Serigstad Dahle også holdt på fagseminaret Kjønn og seksualitet i kristent perspektivden 24. november 2021.

Fagseminaret ble arrangert av Forum for didaktikk i kristent perspektiv, og hadde lærere ved kristne friskoler som målgruppe.

Dahle ser på hvilke typiske uttrykk for seksualitet vi finner i mangfoldet av TV-serier, filmer, musikk, dataspill og tegneserier – og i sosiale medier. Hvilke verdier og normer kommer til uttrykk, og hva med menneskesynet? Foredraget leder dermed opp til det påfølgende temaet på fagseminaret: Seksualitet i kristen tro og noen andre livssyn

Margunn Serigstad Dahle er førstelektor ved NLA Høgskolen Kristiansand, team- og produksjonsleder i Damaris og redaktør for Damaris Skole Vgs.

Dette foredraget leder som sagt opp til det påfølgende foredraget på fagseminaret, der Margunn Serigstad Dahle hadde temaet Seksualitet i kristen tro og noen andre livssyn. Vi anbefaler derfor at du lytter videre på dette! Utfyllende ressurser finner du på nettsidene

https://damaris-skole-grs.no og https://damaris-skole-vgs.no

Snakk om Tro - Med dobbel lytting til Bibel og samtid
Ikke spilt