Facebook Pixel
Lantzkampen

Lantzkampens tipsgala

Lantzkampen
Lantzkampen

Annika och Sara utser de roligaste tipsen från förra året

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Välkomna till denna glimrade mediehändelse, denna tacksamhetens ceremoni, denna nationella grupparbetshögtiden som vi kallar Lantzkampens tipsgala 2023! För sanningen är att utan dig käre lyssnare som tipsar, ”den fjärde redaktionsmedlemmen” som redaktionen kallar dig, skulle Lantzkampen vara en betydligt tråkigare frågesport.

För att skapa lite ordning i floden av tips som sköljt över Lantzkampen under 2023 kommer årets tips utses inom kategorierna ”Sex och samlevnad”, ”Brott och straff”, ”Exorcism och Livet efter detta”, ”Svenska språket”, ”Engelska ord och uttryck” och ”Övrigt”.

Hör du ditt namn i programmet är det bara maila oss till lantzkampen@sr.se för att få en liten belöning, och vill du ha chans att höras i nästa års tipsgala kan du tipsa oss här: https://sverigesradio.se/artikel/tipsa-lantzkampen-i-p1

Vi passar också på att i detta program bjuda på Emma Knyckares genomgång av Lantzkampens flashbacktråd från när programmet firade tioårsjubileum inför publik på Lund Comedy i september 2023.

Stort tack för alla roliga tips, ni är bäst!

Programledare: Annika Lantz och Sara Lövestam
Producent: Rille Nerbe
Redaktör: Anton Jordås
Tekniker: Lotta Linde Rahr

Lantzkampen
Ikke spilt