Facebook Pixel
Psykopatpodden

Avsnitt 46: Myter om våld med Ingegerd Smedensjö

Psykopatpodden
Psykopatpodden
”Det skulle aldrig hända mig” och andra myter kan göra stor skada i arbetet mot våld i nära relation. Dessa myter och mycket mer går vi igenom i detta avsnitt. Vi träffar Ingegerd Smedensjö som skrivit boken "I dina kvarter – en bok alla bör läsa, om mäns våld mot kvinnor (och barn)". Ingegerd har mångårig erfarenhet av att möta våldsutsatta kvinnor och ungdomar. Hon arbetar som samtalsterapeut och handleder organisationer att motverka ohälsa kopplat till våld i nära relationer.

Om ni vill komma i kontakt med Ingegerd, finns hon på Instagram @byherside.se (http://byherside.se/), mejladress kontakt@byherside.se (mailto:kontakt@byherside.se) och hemsidan www.byherside.se (http://www.byherside.se/).

Boken hittar du på https://idusforlag.se/bok/i-dina-kvarter-en-bok-alla-bor-lasa-om-mans-vald-mot-kvinnor/#tabs (https://idusforlag.se/bok/i-dina-kvarter-en-bok-alla-bor-lasa-om-mans-vald-mot-kvinnor/#tabs)

Tack för att ni lyssnar! Följ Psykopatpodden på instagram för dagliga uppdateringar och inlägg om manipulation och våld i nära relation. Finns även på Threads utan någon direkt plan. Ta hand om er / Maria
Psykopatpodden
Ikke spilt