Facebook Pixel
STREAM TEAM

3 Body Problem (med Nikolaj Scherfig og Lian Yang)

STREAM TEAM
STREAM TEAM

En af nyere tids mest hypede science fiction-romaner, 3 Body Problem skrevet af den kinesiske forfatter Cixin Liu, er endelig blevet til en (amerikansk) tv-serie. Serien handler om en mystisk intelligens fra det ydre rum som er på vej mod jorden, måske for at udslette os - og kun en gruppe af videnskabspersoner kan redde menneskeheden fra potentiel udryddelse. Bag serien står Netflix og Game of Thrones-skaberne Benioff og Weiss i håb om at skabe den næste, store seriesucces.

Men lever serien op til de populære og komplekse bøger? Det prøver vi at finde ud af sammen med manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig og filmproducer Lian Yang, som selv er født i Kina af forældre der selv oplevede kulturrevolutionen i Kina som skildres i serien.

Frederik er selvfølgelig også lykkelig for at hans to helt store interesser endelig mødes i smuk forening: tv-serier og aliens. Vi håber begejstringen smitter - man kan både lytte hvis man har set serien, eller hvis man stadig blot har den på sin watchlist.

Programmet er lavet i samarbejde med Playpilot - en gratis app der fortæller dig præcis hvor alle film, serier og podcasts ligger og venter på dig:

https://www.playpilot.com/dk/

Følg Frederik og Kasper her:

https://www.playpilot.com/dk/profile/

https://www.instagram.com/frederikdirks

https://www.facebook.com/streamteamradio/

https://www.instagram.com/kasperlund

STREAM TEAM
Ikke spilt