Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S14E3 Manifestoin oman voittoni! Vieraana MasterChef 2022 voittaja Petra Väänänen ja kaksoissisko Noora Väänänen

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Tuoreessa jaksossa saimme vieraaksemme Väänäsen siskokset foodbytwins ruokayhteisön ja luovan median takaa. Petra on Vuoden 2022 MasterChef, kokkiopiskelija, sijoittaja ja innokas itsensä kehittäjä. Sisko Noora on niin ikään itsensä kehittäjä, yrittäjä, visualisti sekä liiketalouden opiskelija sekä toinen kokkaavista kaksosista.

"Opin kuinka tärkeää on pystyä ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Joka kerta kun astui keittiöön ei voinut tietää mitä oli vastassa. Kokkasimme myös uusissa keittiöissä ja ympäristöissä. Käytin raaka-aineita ja tekniikoita, joista minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Oli tärkeää purkaa ongelmia niiden tullessa luovuttamatta ja toimia harkitsevasti. Näinhän se on elämissäkin. Menestymme paremmin, kun teemme tarvittaessa muutoksia, koska elämä yleensä voi olla arvaamatonta. " toteaa Petra blogissaan.

Käymme mielenkiintoisen keskustelun, jossa Petra paljastaa intuition ohjanneen hänen matkaansa yhdessä Suomen suosituimmassa ruokakilpailussa. Nyt tai ei koskaan, ajatteli Petra Väänänen ennen kuin haki mukaan. Millainen matka MasterChef kilpailu oli ja mitä se vaati? Entä miltä matka tuntui siskosta Noorasta?

Naiset kertovat myös, kuinka heistä tuli työpari ja koko kansan tuntema foodbytwins sekä mistä intohimo ruokaan ja ruuanlaittoon sekä

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Ikke spilt