Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S14E5 Tarvitsetko lomaa elämästäsi? Tässä ratkaisu!

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Sopusuhtainen elämä on meidän mielestämme uusi ”tasapaino”. Mitä sanoisit, jos me kertoisimme, että on täysin mahdollista elää niin, ettet tarvitse 5 viikon lomaa? Ronja ja Erja ovat jo tehneet urahypyn ja luoneet omannäköisen elämän. Miten se onnistui?

Omannäköisen elämän ytimessä on hyvä ajanhallinta ja omien tarpeiden tunnistaminen. Ronja mainitsee jaksossa oivalluksen siitä, että omat tarpeet muuttuu koko ajan kasvun matkalla. Esimerkiksi entisen 24/7 hustalaamisen sijaan nyt Ronja tarvitsee breikkejä viikoittain. Tämä on mahdollista oman työn ja elämän suunnittelemisella.

Sopusuhtainen elämä tarvitsee joustoa ja mukautuvuutta, jotta pysymme kasvun ja kehityksen matkassa. Sopusuhtaisuutta voi lähestyä vaakakupin sijaan segmentteinä. Voit alkaa hahmotella elämääsi fokuksen, läsnäolon, intensiivisen tekemisen tila

Me ansaitsemme vapaa-aikamme. Olemalla tehokas 4 tuntia, voit vapauttaa lopun 4 tuntia asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Yksinkertaista. Mutta helpommin sanottu kuin tehty. Tehokkuuden ytimessä on kyky priorisoida ja oikeasti keskittyä olennaiseen. Voimme haahuilla 8 h saamatta mitään aikaiseksi.

Miten sitten voit alkaa suunnitella elämääsi ja arkeasi tehokkuuden

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Ikke spilt