Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S14E8 Onko manifestointi kirosana? Ja miten voin hyödyntää manifestointia vaurastumiseen?

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Manifestointi on sanana monessa yhteydessä mielletty huuhaaksi. Manifestointi on itseasiassa asioiden ilmentämistä, näkyväksi tekemistä. Sinulla on ajatus jostain mitä haluat ja kun ajattelet sitä oikealla tavalla, tunnet sitä kohtaan hyviä ja positiivisia tunteita, on sinun mahdollista saada se. Mutta pelkkä visualisoiminen ei vielä riitä. On oltava se, joka manifestoi voittosuorituksensa juoksukisassa ja oikeasti myös JUOKSEE kisan.

Puhumme jaksossa Sarah McCrumin kirjasta “Love Money, Money Loves You” eli siitä mitä nykyiset uskomuksemme rahasta saavat aikaan elämässämme. Uskomuksemme muotoutuvat alitajuntaamme ensimmäisten 7 ikävuoden aikana, jonka jälkeen sisäistä ohjelmointiamme voi muuttaa ainoastaan tietoisella tasolla. Tietoisella tasolla muutos tapahtuu toistojen avulla.

Tiedostamattoman mielemme tehtävä on suojella meitä. Siksi omaksumamme automaatiot toistuvat todellisuudesta riippumatta. Rahaan liittyvät mallit ovat toistuvia toimintoja, joita teemme rahan suhteen ja jotka voivat pitää meidät jumissa taloudellisessa suossa. Mutta kuten tiedämme, satu on vain satua. Eli voimme päättää uskoa uusiin satuihin, joilla on positiivisempi loppu, vai mitä?

Tärkeimpänä on usko omiin mahdollisuuksiin ja siihen että asiat ovat minulle mahdollisia.

On yksi asia, jonka voit tehdä tänään joka takuulla vie sinua eteenpäin. Lopetat tyytymisen siihen, että pieni riittää! Mekin sorruimme ajattelemaan pienesti kun ”harrastimme yrittämistä” odottaen vain kattavamme omat kulut hyväntekeväisyyttä tekemällä. Kunnes tajusimme, että luodaksemme todellista arvoa teille, on meidän tehtävä asioita isommin.

Toimi siis toisin ja katso webinaarimme tästä linkistä:

Tallenteen pääset katsomaan täältä:

3 vinkkiä joiden avulla voit lopettaa tyytymisen elämääsi ja muuttaa tyytymättömyytesi tyytyväisyydeksi jo tänään

Passcode: L?j7dFmP

Tässä webinaarissa kuulet:

💔Mitä tapahtuu jos jäät paikoillesi ja tyydyt elämään elämää, joka ei tunnu omalta

🤩3 vinkkiä , joiden avulla saavutimme Tekijä-mindsetin, joka toi meille puolessa vuodessa yli 140 000 € liikevaihdon, asiakkaillemme rohkeuden lähteä rakentamaan uusia tulovirtoja ja verkoston, joka ei jätä pulaan kun kohtaat haasteita

🙏Kuinka luoda omannäköinen elämä, josta et tarvitse lomaa

Ota meidät seurantaan myös Instagramissa:

@romsronja

@erjarossi

@syo.nuku.saasta

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Ikke spilt