Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S15E10 Tavoitteet 2023- kuinka lopulta meille lopulta kävi?

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Vuosi 2023 on ollut meille todella erityinen. Ronja asetti tänä vuonna hyvin erilaiset tavoitteet ja Erja taas puhtaasti numeroita. Kuinka siis kävi esimerkiksi tiukan liiketoiminta tavoitteen kanssa? Entä mihin lopputulemaan Ronjan vuosi päättyi?

Kuuntele kaikki tuoreesta jaksosta! Podi jää nyt kuukauden tauolle ja palaamme jälleen aalloille hemikuussa 2024. Kiitokset kuluneesta vuodesta ja siitä että olette edelleen matkassa <3

Me haluamme mahdollistaa teille vuoden aloituksen niin että saatte otettua vuoden 2024 haltuun jo nyt! Vuosi haltuun 2024 e-työkirja.

Vuoden 2024 luomisen aika on NYT!

Teimme sinulle maksuttoman miniworkshopin, jonka voit tehdä vaikka uuden vuoden aattona. Voit katsoa sen alla olevasta videosta.

Vuosi haltuun 2024 katso video tästä

Me haluamme haastaa kaikki te takomolaiset mukaan ”Vuosi 2024 on sun vuosi”- haasteeseen!

Tässä haasteessa ainoa tavoite on se, että ensi vuonna tähän aikaan voit todeta: tämä 2024 oli mun vuosi!

Tapa jolla juuri sinä osallistut tähän,on juuri se oikea. Tärkeintä on sun kokemus siitä, että olet elänyt juuri sellaista elämää kuin olet aina halunnut. Tee jotain mistä olet unelmoinut, kokeile uutta, lopeta vanhaa ja haasta itseäsi asioihin jotka kuvittelit olevan sinulle mahdottomia.

Loimme tähän avuksi Vuosi haltuun 2024 e-työkirja plannerin, johon voit helposti visioida tulevan vuotesi 2024- ja myös elää tavoitteesi todeksi.

Saat nyt Vuosi haltuun e-työkirjan hintaan 4,99€ (Norm.25€).

Voit napata omasi tästä linkistä.

Ja jotta pysyt kärryillä kaikesta siitä, mikä voisi hyödyttää myös sinua, niin tilaa meidän uutiskirje tästä linkistä:

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Ikke spilt