Facebook Pixel
Ærlig talt

Polyamori og Åbne Forhold: En Ærlig Diskussion med Sara Skaarup

Ærlig talt
Ærlig talt

I den seneste episode af Ærlig Talt, tager vi fat på et kontroversielt, men vigtigt emne: Åbne parforhold og polyamori. Vi er stolte over at have Sara Skaarup, en anerkendt forfatter, sexolog og parterapeut, som vores gæst for at belyse denne fascinerende verden af ikke-monogame forhold.

Sara har dykket dybt ned i emnet både gennem sin private og professionelle praksis samt hendes skrivning. Hun bringer både viden og empati til diskussionen, hvilket giver os et indblik i, hvordan åbne parforhold og polyamori fungerer - samt de udfordringer og belønninger disse livsstilvalg kan medføre.

Vi diskuterer, hvad det betyder at være i et åbent forhold eller praktisere polyamori, og hvordan det kan påvirke både individet og relationerne. Vi udforsker misforståelser, bekymringer, og de oftest stillede spørgsmål, samt hvad det betyder for kærlighed, tillid og jalousi.

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan et åbent forhold eller polyamori ser ud, eller hvis du bare ønsker at forstå mere om de mange måder, kærlighed og relationer kan udfolde sig på, så er denne episode for dig.

Kom med på en oplysende og respektfuld rejse ind i verdenen af åbne parforhold og polyamori med Sara Skaarup. Velkommen til Ærlig Talt.

Du kan læse mere om Sara på hendes egen hjemmeside: https://saraskaarup.dk/

Ærlig talt
Not playing