Facebook Pixel
Frilanslivet

168: Hold magiske presentasjoner - Ekspertepisode

Frilanslivet
Frilanslivet
Visste du at din nervøsitet kan skape god spenning på scenen og at jernteppe kan brukes til din fordel? Eller at du med fordel kan være helt deg selv på scenen?

Formidlingsekspert Antje Bomann-Larsen lever av å holde kurs og foredrag om det å holde kurs og foredrag. Christina har deltatt på hennes foredrag “Hold magiske presentasjoner” to ganger, og når Antje nå gjester Frilanslivet forteller hun hvordan hun forbereder gode foredrag og holder på publikums oppmerksomhet. Vi snakker også om den hersens prestasjonsangsten.

Antje forteller også hvordan hun jobber med balansen mellom av- og på- tid (for å stå på en scene kan ta mye energi) og ikke minst prater vi om prising!

Antje har snakket foran forsamlinger i 18 år. For seks år siden startet hun eget firma, og siden har hun levd av å holde foredrag og kurse folk - så vår ekspert er også frilanser. Antje er utdannet idéhistoriker og har jobbet med formidling hele sitt voksne liv, blant annet for Holocaustsenteret, Nationaltheateret og Akershusmuseene. Hun har bodd i Tyskland, Litauen, Danmark og Sveits og holder presentasjoner på flytende tysk, engelsk og dansk.

Intervjuet av Christina Skreiberg
Frilanslivet
Not playing