Facebook Pixel
Mental Atlet

24# Tværs over Danmark med ultraløber Martin Skriver Knudsen

Mental Atlet
Mental Atlet

I denne episode er vi med på Martin Skriver Knudsens løbetur fra Kolding til Middelfart. Det er bare et lille stykke af den tur Martin har sat sig for at løbe. Han bruger nemlig de her par dage på at løbe tværs over Danmark fra Esbjerg til København med et gennemsnit på ca. 80 km om dagen.

Det gør han både for at udfordre sig selv, men også for at samle ind til Redbarnet!


Det blev til en super spændende snak om ultraløb, hvorfor det er blevet så populært og hvorfor Martin synes det er fedt. Hvordan han tager de kompetencer og erfaringer han får igennem ultraløb med over i sit arbejdsliv som blandt andet selvstændig.


Vi får selvfølgelig også en god snak om det mentale, hvordan han kan overskue at være i gang så mange timer og hvordan han mentalt igennem andre løb har forberedt sig på denne tur.


I denne autentiske episode er der både bildyt, lastbiler og nogle pustende løbere - men tag endelig og lyt med og hør om Martins vanvittige projekt!


Du kan støtte Martins indsamling på følgende link:

https://indsamler.redbarnet.dk/indsamlinger/jeg-loeber-tvaers-over-danmark-for-at-hjaelpe-boern-i-noed?fbclid=PAAablds2yB_r-Bl54AcXd6j6vWutveBqpHwMW76xs0KjNipvt_yF0Mwx6cZA_aem_th_Ab-1mWl5ZwF3CGCGK9G8cqHGt07ENn1ONNo0Ygsa2hFjeE65ixqfE3wg-s3gvU2rV9M

Mental Atlet
Not playing