Facebook Pixel
PS:GROW What's On Your Mind?

96 Jürgen Ingels Over Zijn Boek 50 Lessen Voor Ondernemers | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

EP 96 Jürgen Ingels | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)  Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  

Jürgen Ingels is ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en ondernemerschap en dat weerspiegelt zich in alles wat hij doet.  Hij startte zijn carrière als investeringsmanager bij Dexia Ventures, het risicokapitaalfonds van Dexia. Een grote doorbraak was er voor hem met Clear2Pay, een pioniersbedrijf in financiële technologie.   Vandaag is Jürgen voornamelijk managing partner bij SmartFin, een risicokapitaalfonds dat investeert in groeiende Europese technologiebedrijven.  Hij is daarnaast ook bestuurder bij verschillende bedrijven, organisator van evenementen (Supernova, The Big Score) en is ook bekend van het tv-programma Leeuwenkuil.  Uit zijn persoonlijke ervaringen verklapt hij dan ook de “tips and tricks” over de boeiende wereld van het ondernemen.  

Er is heel heel veel te vinden online over en met Jürgen. En daarom heb ik de weg gekozen om vragen te stellen die ik niet terug vond. En het is echt een pareltje geworden. Echt topkerel die Jürgen en een vat vol wijsheid !  

Connecteer met Jürgen: https://www.jurgeningels.com/  

Zijn topboek vind je hier: https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1175783&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Ff%2F50-lessen-voor-ondernemers%2F9200000107730416%2F&name=50%20lessen%20voor%20ondernemers%2C%20Jurgen%20Ingels

Music: Peter Snauwaert (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems  Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

PS:GROW What's On Your Mind?
Not playing