Facebook Pixel
Samtaler om yoga

Afsnit 15 - Yoga og kropsterapi med Louise Wilma Hessellund

Samtaler om yoga
Samtaler om yoga
I det her afsnit har jeg besøg af Louise Wilma Hessellund til en snak om yoga og kropsterapi.

Vi starter med at tale om Louises historie med yoga, som startede efter en periode med stress og angst i løbet af gymnasiet, som førte Louise til Indien, hvor hun tog sin yogalæreruddannelse, - og som sidenhen gav Louise modet at uddanne sig til både sexolog og kropsterapeut.

Foruden Louises historie med yoga dykker vi også ned i kropsterapien. Vi taler om, hvad kropsterapi egentlig er, hvad kropsterapi kan, og hvordan kropsterapien spiller sammen med yogaen.

Endelig taler vi også om, hvordan det har været for Louise at blive selvstændig, og hvordan hun får livet som selvstænding til at hænge sammen. Vi taler om at mærke sine grænser, acceptere sine begrænsninger og tillade sig at prioritere sig selv.

Hvis du vil vide mere om Louise kan du følge med på hendes instagramprofil: https://www.instagram.com/louisewilma_/ eller hendes hjemmeside: https://www.yogalou.dk

Husk at du også kan følge den her podcasts instagram: www.instagram.com/samtaleromyoga/

Musikken hedder Wild Purple Flowers og er lavet af Siddhartha Corsus hentet fra Free Music Archive: freemusicarchive.org/music/Siddhart…Purple_Flowers
Samtaler om yoga
Not playing