Facebook Pixel
Samtaler om yoga

Afsnit 17 - Gravidyoga med Ida Kilias

Samtaler om yoga
Samtaler om yoga
Dette afsnit er første afsnit i rækken af graviditetsrelaterede afsnit. Det handler om gravidyoga, og jeg har besøg af skønne og dygtige Ida Kilias. Ida er uddannet i mange forskellige former for yoga og har gennem de senere år specialiseret sig i gravidyoga og er netop ved at færdiggøre uddannelsen som doula.

I afsnittet taler vi om Idas vej ind i yogaen, og hvordan hun blev interesseret i gravidyoga og yoga for kvinder. Derudover taler vi om hvad gravidyoga er, og hvad gravidyoga kan. Vi taler både om de fysiske, mentale og følelsesmæssige dele af at være gravid, og på hvilken måde gravidyoga kan støtte processen.

Jeg er selv så glad for at dyrke gravidyoga og vil anbefale alle gravide, uanset hvor i deres graviditet de er, at prøve gravidyoga.

Hvis du vil vide mere om Ida kan du følge med i hendes yogatimer og events på hendes instagram: https://www.instagram.com/idakilias/

Husk at du også kan følge med på podcastens instagram: www.instagram.com/samtaleromyoga/

Musikken hedder Wild Purple Flowers og er lavet af Siddhartha Corsus hentet fra Free Music Archive: freemusicarchive.org/music/Siddhart…Purple_Flowers
Samtaler om yoga
Not playing