Facebook Pixel
Samtaler om yoga

Afsnit 18 - Kvindeliv og graviditet med Isabel Vivike

Samtaler om yoga
Samtaler om yoga
I dette afsnit har jeg besøg af Isabel Vivike til en snak om kvindeliv, graviditet og fødsel. Isabel er uddannet sygeplejerske og efter et par år på barselsgangen på Rigshospitalet og en stresssygemelding uddanner Isabel sig først til yogalærer og er nu i gang med en uddannelse som doula og på vej ud i livet som selvstændig.

I afsnittet taler vi om Isabels vej både ind i yogaens verden og graviditetsverdenen. Og så taler vi om, hvad en doula egentlig er, og hvordan man kan støtte kvinder og deres partner op til, under og efter en fødsel.

Vi taler også om "systemet", og jeg får luftet nogle af mine mange tanker omkring systemet vs. den alternative verden, hvor det er rigtigt at placere sig, og finder nok ud af, at det ikke er så simpelt, og at jeg placerer mig fint lige midt i mellem :)

Igen føler jeg, at jeg fumler rundt i ordene, når vi taler om graviditet og fødsel, men Isabel er så skøn, og formår så fint, at gøre mig klogere og rigtig nysgerrig på min egen graviditet, fødsel og efterfødsel.

Hvis du vil vide mere om Isabel, kan du følge med på hendes instragram: https://www.instagram.com/etkvindeliv/

Husk at du også kan følge med på podcastens instagram: www.instagram.com/samtaleromyoga/

Musikken hedder Wild Purple Flowers og er lavet af Siddhartha Corsus hentet fra Free Music Archive: freemusicarchive.org/music/Siddhart…Purple_Flowers
Samtaler om yoga
Not playing