Facebook Pixel
Samtaler om yoga

Afsnit 19 - Ayurveda og graviditet med Stine Brink

Samtaler om yoga
Samtaler om yoga
I dette afsnit har jeg besøg af yogalærer og ekspert i ayurveda Stine Brink. Vi taler først om Stines vej ind i yogaens verden. Det er en historie om en rygskade som kun 11 årig og en lang vej tilbage til et aktivt liv, hvor yogaen hjalp Stine gennem både fysisk og mental healing.

Og så taler vi om ayurveda og ayurvedaens blik på graviditet og efterfødsel. Det er en spændende samtale om de tre doshaer (energityper), om at balancere kroppen for at klargøre den til en graviditet, om forskellige faser i graviditeten og om efterfødselstiden. Vi taler om de første 40 dage efter fødslen, om at genopbygge og balancere kvindekroppen efter graviditet og fødsel og meget meget mere.

Stine er simpelthen så dygtig og vidende, og jeg fik så meget ud af samtalen om ayurvedaens blik på graviditet og efterfødsel. Jeg håber, du vil få det samme :)

Hvis du vil vide mere om Stine, kan du besøge hendes hjemmeside: www.stinebrink.com eller følge hendes instagram profil: https://www.instagram.com/stinebrink/

Husk at du også kan følge med på podcastens instagram: www.instagram.com/samtaleromyoga/

Musikken hedder Wild Purple Flowers og er lavet af Siddhartha Corsus hentet fra Free Music Archive: freemusicarchive.org/music/Siddhart…Purple_Flowers
Samtaler om yoga
Not playing