Facebook Pixel
Samtaler om yoga

Afsnit 21 - At lande i moderskabet med Katrine Suhr

Samtaler om yoga
Samtaler om yoga
I dette afsnit af podcasten har jeg besøg af Katrine Suhr - igen. Katrine var med i podcasten for et års tid siden til en samtale om Katrines historie med yoga og om yin yoga og hverdagsnærvær. Siden da er Katrine blevet mor til lille Alberte på 8 måneder.

Det er helt vildt at blive mor, og I afsnittet taler vi om at lande i moderskabet. Vi taler om Katrines oplevelse med at være gravid, om hendes angst for at føde og om en lang og kompliceret fødsel, der ender ud i et akut kejsersnit. Vi taler om, hvilke spor Katrines fødselsoplevelse har sat på hendes syn på sig selv som mor og sin krop, og vi taler om, hvad Katrine har gjort for at genvinde forbindelsen til kroppen. Og så taler vi om, hvor smukt og svært det er at blive mor og om at balancere det at være nogens mor og stadig være sig selv.

Det er en dejlig ærlig samtale, hvor Katrine deler mange af de svære tanker og følelser, som kan opstå, når man pludselig har ansvaret for et lille nyt menneske.

Jeg håber du har lyst til at lytte med.

Du kan læse mere om Katrine og hendes yoga-aktiviteter på: https://www.katrinesuhr.dk eller følge med på https://www.instagram.com/katrinesuhryoga/

Husk også at du kan følge med på den her podcasts instagram: www.instagram.com/samtaleromyoga/

Musikken hedder Wild Purple Flowers og er lavet af Siddhartha Corsus hentet fra Free Music Archive: freemusicarchive.org/music/Siddhart…Purple_Flowers
Samtaler om yoga
Not playing