Facebook Pixel
Simple Swedish Podcast

#199 - Hur jag klarat mig finansiellt i världen

Simple Swedish Podcast
Simple Swedish Podcast

#199 - How I've survived financially in the world

(For English - scroll down!)

Jag har bott i många olika länder, och jag har rest mycket i mitt liv. I det här avsnittet pratar jag om hur jag har klarat mig finansiellt genom alla resor!

--------------------

För att stödja podden och få transkript till avsnitten - bli patron för bara 5€ per månad – klicka här!

Tycker du redan att den här podden är ganska lätt, och vill nå en avancerad nivå i svenska? Då är kursen Strong Swedish för dig! Klicka här för att läsa mer!

--------------------

I have lived in many different countries, and I have traveled a lot in my life. In this episode, I talk about how I have managed to survive financially through all my travels!

To support the podcast and get transcripts to the weekly episodes – become a patron for only 5€ per month - click here!

Is this podcast already quite easy for you, and you would like to reach a more advanced level in Swedish? Then the Strong Swedish course is for you! Click here to read more!

-------------------

Instagram: swedish.linguistYouTube: Swedish LinguistWebsite: www.swedishlinguist.com

-------------------

Ett smakprov (sample) på transkriptet:

Hej och välkommen till Simple Swedish Podcast! Idag ska jag prata om hur jag har bott på olika ställen i världen, hur jag har rest, och lite mer specifikt hur jag har klarat mig finansiellt när jag har bott på olika platser i världen.

För jag tror att det kan vara intressant för folk att höra.

Och jag får ibland den frågan, alltså, ah men hur klarar man sig finansiellt när man bor utomlands, när man..ja, antingen att man jobbar online eller att man jobbar på den platsen man bor på, och så vidare.

Och jag har bott på många olika platser och jag har rest ganska mycket, så jag tänkte gå igenom faktiskt hur jag har klarat mig finansiellt genom mitt vuxna liv. Så först och främst ska jag tacka några nya Patrons såklart, och det är:

Livo, Mostafa, Serkan, Marcin, Angela, Tomasz, Aino, Liang, Manjagress, och Anneli.

Tack så mycket för att ni stödjer den här podden!

Alla Patrons får såklart transcript till alla avsnitt, en väldigt bra resurs för att lära sig språk med poddar.

Och snart är det faktiskt avsnitt nummer 200 här på Simple Swedish Podcast.

Och om du är Patron så kan du komma med förslag på vad det här avsnittet ska handla om.

Så jag skrev ett inlägg på min Patreon där jag frågar “kan du komma med förslag på olika ämnen, olika saker som du vill att jag ska prata om i Simple Swedish Podcast?”

Ja, på min Patreon alltså – www.patreon.com/swedishlinguist.

Och sen vill jag också bara säga att för Language Lock-in så har vi bara tre platser kvar för vinterversionen av Language Lock-in.

Så det är väldigt kul att vi har snart fyllt nästa Lock-in, och det ska bli jättejättekul att åka tillbaka till Mora i Dalarna och, ja, vara på nästa Lock-in med dom nya deltagarna. Vi har människor från många olika länder, vi har Rumänien, Ungern, Nederländerna, Storbritannien, Brasilien och så vidare.

Så en väldigt internationell grupp. Så det är jättekul.

Om du är intresserad av det - det finns bara tre platser kvar, du kan gå till www.languagelockin.com. Där kan du anmäla dig och se om du passar bra där.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Simple Swedish Podcast
Not playing