Facebook Pixel
Simple Swedish Podcast

#209 - Det gångna året 2023

Simple Swedish Podcast
Simple Swedish Podcast

Hallå där! Förlåt att det har tagit så lång tid att få ut ett nytt avsnitt. Jag har varit väldigt upptagen med både resor, jul, nyår och Language Lock-in Boot Camp. Men nu är jag på banan igen, och det kommer att komma ut nya avsnitt varje vecka. Tack för tålamodet!

Idag pratar jag om det gångna året. Jag tycker det är bra att se tillbaka på året som har gått och reflektera lite.

--------------------

For English, scroll down!

--------------------

För att stödja podden och få transkript till avsnitten - bli patron för bara 5€ per månad – klicka här!

Letar du efter en plats dit du alltid kan gå för att träna din svenska varje dag? Har du svårt att få tillräckligt med tid att PRATA svenska? Vi har löst ditt problem, och det heter The Language Gym! Klicka här för att läsa mer!

--------------------

Hello there! Sorry it's taken so long to get a new episode out. I've been very busy with travelling, Christmas, New Year and Language Lock-in Boot Camp. But now I'm back on track, and there will be new episodes every week. Thank you for your patience!

Today I'm talking about the past year. I think it's good to look back at the past year and reflect a bit.

To support the podcast and get transcripts to the weekly episodes – become a patron for only 5€ per month - click here!

Are you looking for a place where you can always go to practise your Swedish every day? Having a hard time getting enough time to SPEAK Swedish? We’ve solved your problem, and it's called The Language Gym! Click here to read more!

-------------------

Instagram: swedish.linguistYouTube: Swedish LinguistWebsite: www.swedishlinguist.com

-------------------

Ett smakprov (sample) på transkriptet:

Tja! Väkommen till Simple Swedish Podcast!

Jag ber om ursäkt att det har tagit så lång tid att komma ut med ett nytt avsnitt. Det känns som det var jättelänge sen som jag spelade in ett avsnitt av Simple Swedish Podcast. Jag vet inte exakt när det var, men det var ganska länge sen. Så jag säger förlåt för att det har tagit så lång tid att få ut det här avsnittet. Kommer jag ens ihåg vad jag säger nu i början?

Jag hoppas det i alla fall. Jag hoppas att jag inte glömmer nånting.

Jag sitter här klockan 10 på kvällen en lördag, för att, ja, jag bara måste göra ett avsnitt, för att.. Jag har väldigt mycket att göra nu, och jag har haft väldigt mycket att göra. Så det har varit svårt att hitta tid. Och det är därför som jag sitter nu klockan 10 på en lördagkväll och spelar in det här, för jag känner att, ah, det är dags.

Jag vill också tacka alla som är patrons, att ni stödjer mig, och att ni stödjer den här podden. Även om det har tagit lite längre tid än vanligt att få ut det här avsnittet. Vi har några nya patrons sen jag spelade in ett avsnitt senast. Och det är Misha, Thiago, Veronika, Shannon, Paweł, David, Csenge, Coranges, David, Ramin, Carol, Lars, Tanya, Andreas, Niall och Brian. Tack till er för att alla ni har blivit patrons utan att ha fått höra nåt nytt avsnitt på länge. Men det kommer ett nytt avsnitt nu.

Och jag ska prata om det gångna året. Alltså förra året - det gångna året. Året som har gått.

Så en liten tillbakablick, och kanske en liten analys. Inte så djup analys kanske, men vi ska prata om det i alla fall. Så det blir ett avsnitt som fokuserar ganska mycket på mig själv. Så ett litet egoavsnitt kanske.

Men ja, det är alltid bra att reflektera lite över det gångna året och se vad som har hänt, vad man har gjort, vad man har tänkt och så vidare.

....för att läsa hela transkriptet till detta och alla andra avsnitt, klicka här!

Simple Swedish Podcast
Not playing