Facebook Pixel
Hverdagspsyken

Pusten og psyken m/ Bård Greve og Magnus Støre

Hverdagspsyken
Hverdagspsyken

Hva er breathwork og hvordan er pusten koblet på psyken vår?

Mennesket og psyken er konsepter som har vært utforsket gjennom hele vår historie, og like gammel som den nysgjerrigheten, er koblingen til pusten vår. Magnus Jonas Støre vokste opp på leting etter svarene på de store spørsmålene uten å finne svar i det tradisjonelle akademia og vår moderne forståelse av psyken. Bård Greve brøt med ingeniørtradisjonen i familien og fant seg til rette i psykologien, men følte også at det var aspekter som manglet. Da de søkte svar i eldre tradisjoner og spesielt i kraften av koblingen mellom pusten vår, tilstedeværelse, kroppen og vår emosjonelle tilværelse, fant de nye svar. De fant andre måter å guide mennesker gjennom deres traumer, spenning, meningsløshet, tankespinn og livets utfordringer.

Sammen med Jimmy, deler Magnus Jonas Støre og Bård Greve sin innsikt og dype erfaring om hvordan de bruker breathwork i sitt arbeid med mennesker, både som del av en kombinasjonsmetode, men også som den ledende teknikken for healing og vekst som spesielt Magnus har fordypet seg i.

Bård Greve er psykolog fra UiO og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Bård jobber til daglig ved Institutt for militærpsykiatri og stressmestring i Forsvaret, der han blant annet har jobbet med PTSD og intensiv eksponeringsbehandling. Han har videreutdannelse innen kognitiv terapi og karakteranalyse. Bård er også utdannet instruktør i Mindfulness, traumebehandling (EMDR trinn 2) og er sertifisert fasilitator i Neurodynamic Breathwork.

Magnus Jonas Støre har studert ulike tilnærminger til personlig utvikling og åndelig vekst i over 10 år. Som student av tradisjonell tantra, ayurveda, yoga og kraniosakralterapi, deler han modaliteter som tar sikte på å vekke en dyp forståelse av universet og hva det vil si å være menneske. Magnus jobber som terapeut og pustecoach, med et spesielt fokus på å støtte mennesker som søker åndelig vekst og personlig transformasjon.

God lytting!🎧

Vi trenger din hjelp for å fortsette å lage Hverdagspsyken!🙏

Du kan hjelpe ved å :
Lytt, last ned, gi oss en rating eller tilbakemelding i din podkast spiller.🌟
Post om din favoritt episode i dine sosiale medier og @hverdagspsyken 👩‍💻

Hjelp oss å fortsette å lage nye episoder ved å donere til The Human Aspects #96243 Merk med: #hverdagspsyken 📲

Følg oss i sosiale medier for behind the scens og mer informasjon om episodene her -> Facebook og -> Instagram .
Har du forslag til episode tema, ta kontakt på www.hverdagspsyken.no

Hverdagspsyken
Spelar inte