Facebook Pixel
Sex i aften, skat?

4 forskellige seksualiteter om ét bord

Sex i aften, skat?
Sex i aften, skat?

Hvordan lyder en debat når man er én panseksuel, én homoseksuel, én heteroseksuel og én biseksuel? Det har vi fundet ud af sammen med Marlene og Anna-Maria, der spiller i bandet NorRaun. Hvordan oplever vi hver især kærlighed og sex - og er der overhovedet forskel? Vi kommer rundt om labels, fordomme man bliver mødt af og naturligvis et grin eller 2 :)

Lyt med her.


Kig ind forbi https://smrs.dk/ og få 5% i rabat, hver gang du køber. Skriv koden: lytter - og rabatten vil automatisk blive trukket. Fragten får du selvfølgelig OGSÅ gratis :) (gælder dog ikke på tilbudsvarer, kategorier under møbler og maskiner, samt vores egen kollektion af piske).

Vi vil så utrolig gerne ud og lave nye og spændende episoder - og sandheden er, at nogle gange koster det penge.  Du kan være med til at hjælpe ved at donere 10 kr. via mobilepay - (en kop kaffe, som vi kalder det) som går til vores ture rundt i landet, når vi går på jagt efter nye og spændende emner og mennesker at fortælle om. https://www.mobilepay.dk/erhverv/betalingslink/betalingslink-svar?phone=99717&amount=10


Sex i aften, skat?
Spelar inte