Facebook Pixel
Väkevä elämä - Viisaampi mieli, vahvempi keho

Johanna Pesola - Miten onnistuu elämään omannäköistä hyvää elämää ja pitämään huolta mielen hyvinvoinnista?

Tässä jaksossa sukellamme ihmisen mielen ja ajattelun syövereihin pohtimaan hyvän elämän rakennusmateriaaleja. Pohdimme mm. suorittamista ja tasapainon löytämistä, mistä siinä on kyse, mistä ongelmat usein johtuvat? Mitä tarkoittaa, että jokainen meistä on oman elämänsä säveltäjä, millainen on tietoinen ihminen ja tietoinen elämästä?

Miten kehitykselliset traumat vaikuttavat omista tarpeista huolehtimiseen ja itsensä arvostamiseen? Mitä tarkoittaa lause "Jos se maksaa sinulle terveytesi, se on liian kallis”? Mikä on vaativuuden tunnelukko ja miten voisi oppia elämään omannäköistä elämää?

Miksi rajojen vetäminen on usein niin vaikeaa ja mitä seuraa jos niitä osaa tai ei osaa vetää? Mistä johtuu se, että moni ihminen on hukassa henkisesti ja mielen hyvinvoinnin näkökulmasta? Mikä auttaa meitä parhaiten ”elämään tässä hetkessä”?

Usein päädytään murehtimaan menneitä tai ollaan huolissaan tulevaisuudesta, kun taas kaikki muutos ja teot tapahtuu tässä hetkessä ja tässä hetkessä voi nauttia ihmissuhteista, arjesta, pitää huolta itsestään.

Näitä ja muita teeman kysymyksiä kanssani pohtii psykologi ja psykoterapeutti Johanna Pesola.

Optimal Performance

- Hyvinvointiluennot ja verkkovalmennukset: https://www.optimalperformance.fi/
- Kuntosali ja valmennuskeskus, Helsinki: https://www.opcenter.fi/

Johanna Pesola

- IG: https://www.instagram.com/soultionstherapyandcoaching/
- Kotisivu: https://www.soultions.fi/
- FB: https://www.facebook.com/soultions.fi
Väkevä elämä - Viisaampi mieli, vahvempi keho
Spelar inte