Facebook Pixel
Väkevä elämä - Viisaampi mieli, vahvempi keho

Katri Kilpiäinen - Suorittaminen, jaksaminen ja voimavarat

Suorittaminen, jaksaminen ja voimavarat - siinä kolme teemaa, jotka ovat monen mielessä ja arjessa modernin maailman melskeessä. Tähän tematiikkaan sukelletaan jakson vieraan kanssa ja pohditaan mm. mitä meidän pitäisi ajatella suorittamisesta ja itsensä kehittämisestä? 

Mitä ajatella siitä, että jahtaa parasta versiota itsestään? Miten pitää itsensä hyvinvoivana silloin, kun on esim. ruuhkavuosissa tosi innostunut omasta työstä ja haluaa myös olla hyvä vanhempi lapsilleen, yms. eli on paljon ohjelmaa arjessa? Miksi "ensi kuussa helpottaa" -ajatus voi joskus olla petollinen? 

Arjen ikävän kierteen katkaiseminen saattaa vaatia vaikeita päätöksiä ja tekoja (irtisanoutuminen, ei:n sanominen, vaikeat keskustelut töissä tai kotona, jne.), mistä ihmiset löytäisi voimaa ja rohkeutta tehdä näitä? Voiko kevyemmän arjen ja hyvän elämän tiellä olla joskus oma mieli? Syytetäänkö me laiskuutta silloin, kun kyse on voimavaroista ja jaksamisesta? Pitääkö kaikesta yrittää olla kiitollinen? 

Näitä ja muita teemojen kysymyksiä pohditaan yhdessä luovan alan yrittäjä, tietokirjailija, vapaa kirjoittaja ja entinen ylisuorittajan, Katri Kilpiäisen kanssa.

Linkit

Optimal Performance

- Hyvinvointiluennot ja verkkovalmennukset: https://www.optimalperformance.fi/
- Kuntosali ja valmennuskeskus, Helsinki: https://www.opcenter.fi/

Katri Kilpiäinen

- Kotisivu: https://www.katrikilpiainen.com/
- IG: https://www.instagram.com/bykatrikilpiainen/
Väkevä elämä - Viisaampi mieli, vahvempi keho
Spelar inte