Facebook Pixel
Bag Eliten

Emma Norsgaard Bjerg: Drivkraft, mental styrke og café-drømme.

Bag Eliten
Bag Eliten

"Jeg lever højt på at have en drøm at gå efter. Jeg kunne ikke forestille mig at have en hverdag uden jeg har et mål at gå efter."


Den sætning sætter meget godt ord på ugens gæst i Bag Eliten. Jeg har nemlig besøg af cykelrytter, Emma Norsgaard Bjerg til en snak om hendes kærlighed til livet som atlet, at kæmpe med det mentale og hendes store drøm om at få en café en dag på anden side af cyklingen.


Emma og jeg taler om:

  • Hvordan Emma særligt ved en enkeltstart oplever, hun mister troen på sig selv, og hvordan hun så nu arbejder med at få ændret sine tankemønstre. 
  • En meget svær tid, da hun går fra ungdomsrækkerne til det professionelle felt, hvor hun ikke længere bare kunne vinde alt og skulle genfinde sig selv og sin kærlighed til cyklingen. 
  • Hvordan hun som menneske er MEGET glad, når hun er glad, og EKSTREM skuffet, når hun er skuffet, og hvad hun så gør for at finde balance i den her alt-eller-intet mentalitet. 
  • Hvordan hun i dag går til cyklingen med et mindset, hvor hun ikke SKAL blive nr 1, men udleve sit fulde potentiale ligegyldigt om det er nr 1 eller 50. 
  • Emmas store drøm om at få sin egen café og bare nyde livet og hverdagen.
  • Vigtigheden af at være omgivet af mennesker, som også har et stort drive, og hvordan det inspirere hende.
  • Og meget mere ...


Er du i et præstationsmiljø fyldt med de store følelser og passion? Brænder du virkelig for dit arbejde eller sport? Og vil du gerne stå så mentalt skarpt som muligt? Så er dette afsnit af Bag Eliten lige dig.


Psst ... Emma kommer også med en lille overraskende fact om hendes mand, Mikkel Bjerg og bror, Mathias, som du ikke må glip af.



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Bag Eliten
Ei soiteta